Sivut

lauantai 15. lokakuuta 2011

I am

Eku tuli tänään kylään vähäsen juttelemaan Epun kanssa henkeviä ja siinä sivussa jotain kuvaamaankin. Epulla oli runsain mitoin juttuja kerrottavanaan ja hirmusti tarvi rapsutuksiakin, mut päästiin me sitten lopulta siihen kuvauspuoleen.

Se olikin ihan mielenkiintonen keissi taas, ainoo turhuudesta tyhjä valkonen seinä oli suhteellisen ahtaassa paikassa ja siinä oli sitten neljä tomeraa kuvausassistenttia hääräämässä ympärillä. Nooo saatiin me jotain kuvia aikaiseksi kaikesta huolimatta tai ehkä juuri siksi. Tiiättekö miltä naama näyttää kun menettää tasapainonsa meinatessaan joutua spanielin kaatamaksi ja kuvaaja vahinkolaukaisee sen nimenomaisen tilanteen sitten? Ei kauheen esteettiseltä...


No, se on ainakin rehellinen ja aito kuva. Jännä miten toi näyttää joltain ylinäyteltyltä hui, kauhistuin! -dramafacelta, mut ei. Se on tilannejaku kaikessa huikeassa kauneudessaan. Mua vähän huolestuttaa jos mun kaikki spontaanit naamat on tota tasoa.

Okei, anyway, asiaan. Niitä kuvia mitä tässä yritettiin ottaa! Ajatuksena oli tosi simppeli naamakuva, ei siis mitään draamailua tai pelleilyä, vaikka oonki niin kauheen taipuvainen kaikenlaiseen apinointiin. Vaan vähän meikkiä, valkonen tausta, simple and easy.




I am timid and I am oversensitive
I am a lioness, I am tired and defensive

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti